За Карпа на Европа

Се наоѓа во Битола, Република Северна Македонија, основана во 2015 година како дел од поголемото Карпа семејство на канцеларии во САД и Англија.

  • Карпа на Европа претставува компанија каде како краен резултат се обезбедуваат услуги од областите на технологијата, маркетинг, поддршка на клиентите, како и административни услуги, но наша примарна цел е создавање, сместување и гаење на работници со знаење (“Knowledge workers”) како краен производ.

  • На нашиот сајт ќе ги најдете сите информации поврзани со слободните работни места кои ги имаме во нашиот тим. Доколку вашите способности и вештини одговараат на потребните дејности во нашата фирма, испратете го вашето резиме на [email protected]